Sunday, 4 January 2015

Our life Now

Assalamualaikum semua,,

Blog ni dah berdebu,, spp spp,, okeyh,, clean dah sikit walaupun ada sarang labah-labah sikit2 ,, hihi

Okay,Guys,, lama tak blogging,, bosan tengok entry yang sama,, tunggu korang update berjanggut la nampaknya,,

First of All,, nak mintak korang doa-doakan mangsa-mangsa yang terlibat dengan banjir,, Dan juga kepada mangsa Qz8501,, surah attaubah 24,, kenapa aku tak share ayat tuh? sebab nak korang selak Al-Quran hari nih,, dapat pahala,, peace!!  so,, beringat ingat lah,,  Tak kisah la  sama ada kawan or ahli keluarga korang terlibat ke tak,,Doa-doakan jugak sebab surah al-Hujuraat ayat 10,, Rajin-rajinkan diri mencari okeyh,,

Dah masuk 2015 kan sekarang nih, masing-masing ada azam baru,ada niat baru,ada kemahuan baru dan sebagainya lah,, semoga semua hasrat and impian tuh tercapailah,, tapi aku lagi prefer 1 Muharram sebenarnya dari 1 Januari 2015,, Tapi apa-apa pun,teruskan niat baik korang untuk berubah ke arah yang lebih baik,,

Bebel panjang pulak kan,, sebenarnya main point just nak share kat korang gambar kitorang,, Well2,, dorang ni semua lawa-lawa, bikin wa jeles aja,,

Sebab dah lama tak keluar sama,kitorang gunakan peluang yang ada untuk berselfie,, hihi..

1- Pergi kenduri kakak Pina, Tapi nampak macam pina yang kahwin,, Takpela, Doa-doakan Pina dulu,, haha,, tak sabar nak makan nasi minyak kau oii









                                     
                                 






semua kaki selfie

2- Kenduri Abang Faezah,, lepas habis kenduri sume dok pakat lepaq one city,, 










































































































Penat upload,, belambak gambar minah-minah cute nih,, huh!

Btw, jgn lupa follow blog kitorang.