Sunday, 22 March 2015

Hai firstly nk ckp yg kitorang COMEL... sbb tuh post gamba dlm nih... hahaha

budak comel


okeyh ... nk ckp nihhh... FINAL EXAM nk dekat daa~
wish us luck kayyy... cuak kot..sem 2 sem hardcore...nk pocah palee... hahah
programming beb... bkn senang..huhu

 exam start 6/4 ~ 24/4
cuak~~


dah la sume straight jee 6-9 then break sambung 13 then break lgi,.... then sambung lg... 23/4
huhuhu


okeylaaaa.... ana tak reti update lagi... nih je yg ana mmpu.... ade mase bace la ek... hihihi

Tuesday, 27 January 2015

STAM RESULT



ASSALAMUALAIKUM..
hai korang... harini result STAM keluar en..tahniah la atas ape pon result korang..
jgn mengeluh ek..jgn salahkan takdir..

ALLAH KNOWS WHAT THE BEST !

 kuatkan semangat deh !

mengeluh

salahkan takdir



ade lagii

to~
SYAFIQAH ROZMAN
HANNAN
AISYAH ZAKARIA
sape lagi ek?
lupoo...huhuhu


MAAF NAA...CHEQ TAK PANDAI TULIS BLOG...huhuhu
#hahaha....bosan..tetibe rajin plak dtg ps nk tulis bende nihhh...

~NFR~ 



Sunday, 4 January 2015

Our life Now

Assalamualaikum semua,,

Blog ni dah berdebu,, spp spp,, okeyh,, clean dah sikit walaupun ada sarang labah-labah sikit2 ,, hihi

Okay,Guys,, lama tak blogging,, bosan tengok entry yang sama,, tunggu korang update berjanggut la nampaknya,,

First of All,, nak mintak korang doa-doakan mangsa-mangsa yang terlibat dengan banjir,, Dan juga kepada mangsa Qz8501,, surah attaubah 24,, kenapa aku tak share ayat tuh? sebab nak korang selak Al-Quran hari nih,, dapat pahala,, peace!!  so,, beringat ingat lah,,  Tak kisah la  sama ada kawan or ahli keluarga korang terlibat ke tak,,Doa-doakan jugak sebab surah al-Hujuraat ayat 10,, Rajin-rajinkan diri mencari okeyh,,

Dah masuk 2015 kan sekarang nih, masing-masing ada azam baru,ada niat baru,ada kemahuan baru dan sebagainya lah,, semoga semua hasrat and impian tuh tercapailah,, tapi aku lagi prefer 1 Muharram sebenarnya dari 1 Januari 2015,, Tapi apa-apa pun,teruskan niat baik korang untuk berubah ke arah yang lebih baik,,

Bebel panjang pulak kan,, sebenarnya main point just nak share kat korang gambar kitorang,, Well2,, dorang ni semua lawa-lawa, bikin wa jeles aja,,

Sebab dah lama tak keluar sama,kitorang gunakan peluang yang ada untuk berselfie,, hihi..

1- Pergi kenduri kakak Pina, Tapi nampak macam pina yang kahwin,, Takpela, Doa-doakan Pina dulu,, haha,, tak sabar nak makan nasi minyak kau oii









                                     
                                 






semua kaki selfie

2- Kenduri Abang Faezah,, lepas habis kenduri sume dok pakat lepaq one city,, 










































































































Penat upload,, belambak gambar minah-minah cute nih,, huh!

Btw, jgn lupa follow blog kitorang.