Sunday, 30 March 2014

Ronok~

Assalamualaikum..

Hope sume sihat..

Ary tuh adala kitorang keluar sikit pi alamanda,, well,, nak ajak sume xleh pulak.. sume busy.. so,, kitorg ni je la yang pegi.. Apapun..wayang citer best!! huhu..Kartun maa~

Macam bese lah,, klau dah hang nih,, memang tempat bowling no 1 kan..that is it! Kitorang layan bowling jugak okayh.. Hope korang ronok la usya2 gambar bujet cute kitorang..

#Aku tawu,, Ada haty yang jeles uh!! hehhe




Bowling :)



Jeles???


Sedapp tuh!!

Nak?








Friday, 13 December 2013

Makan Malam ~~

Assalamualaikum ^^ hee

Mlm lpas abes je bhase arab ade wat jamuan sikit..
Besttt sngattt tunggu ayam .
Even lame pon..
Still akn mnjadi knangan indah yg terakhir buat f5 mkn same2..uhukk 
Tapi insyaAllah..P
Panjang umur nnti kite jumpe lah lagi...
Mane lah thu kan jumpe korang time korang kawen nnti ke..hee
Kad jangan lupe yaww.. 
Sentiase menunggu nak makan nasi minyak korang :D


Ingat niehh..
InsyaAllah , pertemuan kita tidak berhenti disini sahaja..
Kalau tak sempat berjumpa di dunia..
Allah akan susun semula pertemuan kita di syurga..

 Semuanye muke menunggu ayam~



 Atoto , comelnyeee :)

Semua buat muke comell..
Awwww :*





 Silakan makannn :D



 Kembar ~
Kadang2 aku pon salah panggil nme diorang .
Sorry ehh..hehe ^^

Peace ^^v

Semoga jalinan ukhuwah kite smpai ke syurga ye sahabat semua ^^
Sayang korang ketat2 . :*

Sunday, 8 December 2013

Merdeka!!

Firstly,,Assalamualaikum wbt,,,

Hari ni kitorang nak share kitorang pergi enjoyy,,, Baru lepas perikse terus enjoy,, nampak tak tu,, dah terlebih merdeka tu,, Tapi paperpun,, nie lah kenangan yang paling best,, n kenangan last kitorang bersama,, kitorang harap persahabatan kitorang ni selama-lamanya kerana Allah Taala,, Amin sikit~~

Kitorang hangout nilai lepas habis jer paper bahasa arab semalamnya,,

Macam2 la kitorang main,, Paling best karaoke lah,, yang paling lawak,, kitorang tak macam karok da,, Rasanya dah macam menjerit jer kat bilik tu,, paperpown,, memang fun gilalah,, nak tengok gambar,,

Wait,, tunggu load dulu yee,,,

                                                                     load............

                                                              loading...................................

                                                                         hush!!!

                                                                      Bowling






















                                                 Rehat bersama kit kat jap~~ celolo




                                                                 Karaoke











                                                                  
Opss!! trtnggal,, hehe ^^